x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a murit după ce șoferița mașinii în care se afla a intrat într-un stâlp

Un bărbat a murit după ce șoferița mașinii în care se afla a intrat într-un stâlp

de Redacția Jurnalul    |    24 Dec 2022   •   21:40
Un bărbat a murit după ce șoferița mașinii în care se afla a intrat într-un stâlp

Un bărbat de 64 de ani a murit după ce șoferița mașinii în care se afla a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. Femeia, aflată în stare de inconștiență, a fost preluată de un elicopter SMURD.

Pompierii au fost chemați sâmbătă să intervină la un accident rutier produs pe Calea Aradului, în localitatea Periam.

„S-au deplasat de urgență la fața locului 10 pompieri din cadrul Stației Sânnicolau Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ. În autoturism se aflau 3 persoane, dintre care, 2 victime rămase blocate. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD Arad. La sosirea echipajelor la locul accidentului, un bărbat (aproximativ 65 ani) a fost declarat decedat, iar o altă victimă, o femeie, în stare de inconștiență, a fost preluată de către elicopterul SMURD. O tânără în vârstă de aproximativ 16 ani a fost evaluată medical la locul intervenție, suferind atac de panică”, transmite ISU Timiș.

Polițiștii precizează că femeia, în vârstă de 48 de ani, a condus un autovehicul pe DJ682 dinspre localitatea Periam către Arad, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

 

×
Subiecte în articol: accident deces