x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șoc! Un bărbat și-ar fi violat fiicele, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat soția și cei patru copii

Șoc! Un bărbat și-ar fi violat fiicele, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat soția și cei patru copii

de Redacția Jurnalul    |    17 Noi 2023   •   12:15
Șoc! Un bărbat și-ar fi violat fiicele, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat soția și cei patru copii

Un bărbat de 53 de ani din Recea, județul Argeș, este cercetat după ce și-ar fi violat fiicele, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat fizic soția și cei patru copii minori.

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii din Buzoești au fost sesizați, în mod direct, joi, de un bărbat, cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, din Recea, ar fi fost violată, în repetate rânduri, de tatăl său.

Polițiștii au identificat-o pe minoră, care a confirmat cele sesizate.

Astfel, au fost sesizați polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, care au preluat cercetările.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că un bărbat de 53 de ani, din Recea, și-ar fi violat fiicele minore, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat fizic atât soția, cât și pe cei patru copii minori.

Copiii au fost preluați și predați reprezentanților DGASPC, în vederea instituționalizării.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de Pe lângă Judecătoria Costești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor și violență în familie, bărbatul fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de vineri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bărbat viol fiice agresate