x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei bărbați care au furat coletele din easybox din Cluj, prinși în flagrant

Trei bărbați care au furat coletele din easybox din Cluj, prinși în flagrant

de Redacția Jurnalul    |    08 Feb 2024   •   15:00
Trei bărbați care au furat coletele din easybox din Cluj, prinși în flagrant

Trei bărbați au fost prinși în flagrant după ce au scos din funcțiune sistemul de supraveghere video montat la cutii securizate de tip easybox și au deschis 11 cutii, de unde au furat 5 colete, au fost prinși de polițiștii din Cluj-Napoca.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea celor trei bărbați, care sunt cercetați pentru furt calificat

Potrivit Poliției Cluj, în noaptea de 6/7 februarie, polițiștii i-au prins pe cei trei bărbați în flagrant, după ce ar fi scos din funcțiune sistemul de supraveghere video montat la un ansamblu de cutii securizate în care erau depozitate diverse colete (easybox), unde ar fi forțat și deschis 11 astfel de cutii, iar ulterior ar fi sustras 5 colete cu diverse produse.

Ansamblul easybox era situat pe strada București, din Cluj-Napoca.

La câteva momente, bărbații, cu vârste cuprinse între 30 și 36 de ani, din Cluj-Napoca și localitatea Florești, au fost imobilizați de polițiști și duși la sediul unității de poliție, unde au fost demarate cercetările.

A fost înregistrat un prejudiciu de aproximativ 25.000 de lei, recuperat parțial până în prezent.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt easybox