x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbați au răpit cu taxiul o tânără dintr-o comună din Olt

Doi bărbați au răpit cu taxiul o tânără dintr-o comună din Olt

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2023   •   17:30
Doi bărbați au răpit cu taxiul o tânără dintr-o comună din Olt

Doi bărbați sunt cercetați după ce ar fi răpit cu un taxi o tânără de 28 de ani dintr-o comună din județul Olt.

Polițiștii au fost sesizați miercuri cu privire la faptul că o tânără ar fi fost luată împotriva voinței sale de la o locuință din comuna Găvănești, județul Olt, de către un bărbat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din orașul Balș, s-ar fi deplasat cu un taxi în comuna Găvănești, iar împreună cu un bărbat de 45 de ani, ar fi pătruns fără drept într-un imobil, de unde ar fi luat o tânără de 28 de ani, împotriva voinței sale, pe care ar fi urcat-o în taxi, prin întrebuințare de amenințări și acte de violență.

Mașina a plecat într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au identificat, în urma cercetărilor, cei doi bărbați și tânăra într-un imobil din orașul Balș.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, pe numele celor doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: barbati rapit tanara