x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul care a strigat către preşedintele Iohannis a fost amendat pentru tulburarea liniştii publice

Bărbatul care a strigat către preşedintele Iohannis a fost amendat pentru tulburarea liniştii publice

24 Mai 2018   •   15:49
Bărbatul care a strigat către preşedintele Iohannis a fost amendat pentru tulburarea liniştii publice

Un bărbat care a strigat către preşedintele Klaus Iohannis, joi, în timpul unei vizite pe care şeful statului a efectuat-o la Piteşti, a fost sancţionat contravenţional de jandarmi pentru tulburarea liniştii publice. 

Incidentul s-a produs în momentul în care preşedintele a ajuns la Piteşti. 

"Domnule preşedinte, jos labele de pe justiţie! Să o luaţi pe Kovesi acasă. (...) Băgaţi tot poporul român la puşcărie", a strigat un bărbat din public. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Argeş, sergentul major Delia Dragomirescu, bărbatul a fost îndepărtat de jandarmii care asigurau dispozitivul de ordine publică, apoi a fost sancţionat. 

"Persoana în cauză a fost condusă la maşină de jandarmi, care l-au legitimat şi l-au sancţionat contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. A fost aplicată amenda minimă, de 200 de lei", a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş. 

Preşedintele Klaus Iohannis a efectuat joi o vizită în judeţul Argeş, unde a participat la o dezbatere privind industria auto şi a vizitat uzina Automobile Dacia de la Mioveni. AGERPRES

×