x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul din Galați bănuit că a tâlhărit un bătrân în scara unui bloc a fost depistat şi reţinut de poliţişti

Bărbatul din Galați bănuit că a tâlhărit un bătrân în scara unui bloc a fost depistat şi reţinut de poliţişti

18 Ian 2019   •   18:26
Bărbatul din Galați bănuit că a tâlhărit un bătrân în scara unui bloc a fost depistat şi reţinut de poliţişti

Bărbatul de 36 ani, din municipiul Galaţi, bănuit că în ziua de 14 ianuarie a tâlhărit cu violenţă un bătrân în scara unui bloc din localitate, a fost depistat şi reţinut de poliţişti, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie(IJP) Galaţi, Gabriela Costin.

Potrivit acesteia, agresorul a fost depistat de un echipaj al Secţiei 2 Poliţie, în urma unei informaţii, într-o clădire dezafectată din cartierul Ţiglina 1. Bărbatul nu a opus rezistenţă, a fost încătuşat şi condus la sediul IJP Galaţi. El va fi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi sâmbătă va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La data de 14 ianuarie, în jurul orei 11.00, un bărbat de 75 ani, din municipiul Galaţi, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, fiind atacat de o persoană necunoscută, în scara blocului unde locuieşte şi deposedat, prin violenţă, de suma de 500 euro şi un telefon mobil.

La scurt timp după comiterea faptei, poliţiştii au identificat prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 36 ani, din municipiul Galaţi, care, se sustrăgea cercetărilor. El era căutat de poliţişti şi fusese dat în consemn la frontieră. AGERPRES

×