x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul din Piteşti care şi-a lovit intenţionat soacra cu maşina, arestat preventiv pentru tentativă de omor

Bărbatul din Piteşti care şi-a lovit intenţionat soacra cu maşina, arestat preventiv pentru tentativă de omor

21 Ian 2019   •   18:03
Bărbatul din Piteşti care şi-a lovit intenţionat soacra cu maşina, arestat preventiv pentru tentativă de omor

Un piteştean în vârstă de 30 de ani, suspectat că şi-a lovit intenţionat soacra cu maşina, a fost arestat preventiv, luni, pentru tentativă de omor calificat.

Incidentul a avut loc duminică pe o stradă din cartierul Prundu şi a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imaginile intrate în posesia anchetatorilor se vede cum şoferul a tras brusc de volan şi a lovit-o cu autoturismul pe victimă, care se deplasa pe marginea carosabilului împreună cu soţul ei.

"Există un dosar în care se efectuează cercetări împotriva unui bărbat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în forma agravantă a tentativei de omor calificat. Din probatoriul administrat (...) au rezultat indicii conform cărora, pe fondul unui conflict preexistent, bărbatul în cauză a lovit-o cu intenţie cu autoturismul pe soacra sa, care se deplasa pe stradă împreună cu soţul ei", a declarat procurorul Cătălin Arsene, purtător de cuvânt al parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Conform aceleiaşi surse, victima a suferit leziuni pentru care are nevoie de aproximativ 35 de zile de îngrijiri medicale.

Tribunalul Argeş a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a suspectului pe o perioadă de 30 de zile. Decizia instanţei este executorie, dar nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare. AGERPRES

×