x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul luat de viitură la Lădeşti este căutat în continuare de poliţişti, pompieri şi jandarmi

Bărbatul luat de viitură la Lădeşti este căutat în continuare de poliţişti, pompieri şi jandarmi

30 Iul 2018   •   10:44
Bărbatul luat de viitură la Lădeşti este căutat în continuare de poliţişti, pompieri şi jandarmi

Echipe de poliţişti, pompieri şi jandarmi au reluat, luni dimineaţa, căutarea bărbatului din Lădeşti dispărut după ce a fost luat de o viitură, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. 

Bărbatul ar fi încercat să traverseze un pârâu din localitate, duminică, printr-un vad, alături de o femeie şi de o fată de 11 ani, însă, din cauza debitului crescut al apei, nici el şi nici copilul nu au reuşit să ajungă la mal. Femeia, mama fetei, a reuşit să se salveze. 

Reprezentanţii ISU Vâlcea au informat că, duminică seara, la ora 20,28, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unei fete de 11 ani surprinsă de apele pârâului Bârlui din comuna Lădeşti. Pompierii au reuşit să găsească fata la scurt timp după începerea căutărilor, dar copila era inconştientă şi nu a putut fi salvată. 

Atunci când au ajuns la locul intervenţiei, pompierii au aflat, din spusele unor martori, că a fost surprins de viitură şi un bărbat, despre care iniţial s-a crezut că ar fi tatăl fetei. 

"În momentul sosirii echipajelor la locul intervenţiei, s-a constatat, din spusele martorilor, că fata nu fusese singură, ci împreună cu mama sa şi un consătean, aceştia încercând să traverseze apele pârâului Bârlui prin vad. Viitura formată în urma precipitaţiilor abundente i-ar fi surprins pe cei trei, doar femeia reuşind să se salveze", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger. 

Potrivit unor surse, bărbatul dispărut, în vârstă de aproximativ 45 de ani, încerca să traverseze pârâul purtând fata pe umeri, atunci când când a fost surprins de torent. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbat luat de viitură Lădeşti