x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un barman din Iași, reținut pentru omor

Un barman din Iași, reținut pentru omor

de Redacția Jurnalul    |    07 Feb 2024   •   14:00
Un barman din Iași, reținut pentru omor

Un bărbat, barman într-un club din Iași, a fost reținut de procurori după ce ar fi lovit cu pumnul un bărbat care a căzut și s-a lovit de suprafața betonată din fața intrării în club. În urma leziunilor suferite, victima a murit.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi a infracţiunii de purtare abuzivă comisă de alte persoane.

Procurorii au reținut că, 13 ianuarie 2024, la ora 4.34, inculpatul, în timp ce se afla în faţa clubului, fiind în exercitarea atribuţiilor de barman i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feţei şi a proiectat-o cu capul pe suprafaţa betonată din faţa uşii de acces, în partea exterioară a clubului, cauzându-i un traumatism cranio-cerebral, cu fractură craniană occipitală, hematom subdural şi contuzie cerebrală, leziuni care au condus la decesul acesteia la data de 4 februarie 2024.

Procurorii precizează că situația de fapt a rezultat după ce au fost vizionate imaginile preluate de camerele de supraveghere din zonă, au fost audiați martori şi a fost efectuată necropsia.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus marți reţinerea inculpatului şi a formulat propunere de arestare preventivă a acestuia.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: barman omor iasi