x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bătaie terminată cu omor, într-o pensiune din Bistrița-Năsăud

Bătaie terminată cu omor, într-o pensiune din Bistrița-Năsăud

05 Apr 2017   •   18:34
Bătaie terminată cu omor, într-o pensiune din Bistrița-Năsăud

O bătaie care a avut loc weekendul trecut la o pensiune aflată între localitățile Chiuza și Piatra, din județul Bistrița-Năsăud, s-a terminat cu un omor. În încăierare au fost implicate peste 35 de persoane, printre ca­re și un minor. Unul dintre bărbați, un su­cevean, a fost lovit cu un par în cap, fiind transportat în stare gravă la o clinică din Cluj-Napoca însă a murit câteva ore mai târziu.

Proprietarul pensiunii, care locuiește în pensiunea respectivă, trezit din somn de scandal, a încercat să îl aplaneze, însă nu a reușit. A reușit în schimb să îi scoată afară pe scandalagii, iar conflictul s-a mutat chiar pe drumul național 17D.

Acolo, bătaia a continuat, iar la un moment dat un bărbat de 41 de ani, a luat un par dintr-un gard și l-a lovit în cap pe unul dintre bărbații din Suceava iar acesta a căzut inconștient, intrând în comă profundă.

În urma loviturii i-a fost zdrobit craniul, bucăți din acesta ajun­gându-i în creier. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat să facă tot ce a putut pentru a-l salva pe bărbat. Acesta a fost transportat la o clinică de specialitate din Cluj – Napoca, unde a și decedat câ­teva ore mai târziu.

Victima avea 33 de ani, era căsătorit și avea un copil de nici un an. Ucigașul său este un bărbat de 41 de ani, fără ante­ce­dente penale, șofer de meserie la o firmă de construcții din Bistrița – Năsăud.

Grupul de bărbați erau colegi de muncă veniți la pensiunea bistrițeană într-un team building.

Sursa: obiectivdesuceava.ro

×