x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Beat, a furat mașina unui coleg ca să se plimbe cu ea prin oraș

Beat, a furat mașina unui coleg ca să se plimbe cu ea prin oraș

de Redacția Jurnalul    |    28 Iun 2023   •   23:15
Beat, a furat mașina unui coleg ca să se plimbe cu ea prin oraș

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Brădești, județul Harghita, a fost reținut, după ce a furat mașina unui coleg cu care a plecat să să plimbe prin oraș. Când a fost oprit, s-a dovedit a fi beat.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizați, prin 112, că un bărbat de 37 de ani, din localitatea Brădești a furat o mașină cu remorcă de pe o stradă din localitate.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că un bărbat, de 33 de ani, din localitate, a avut la muncă trei bărbați, la o cabană deținută de acesta, situată în localitatea Vărșag.

După ce bărbații au terminat munca, acesta a încredințat vehiculul unuia dintre muncitori pentru a-și transporta colegii acasă.

Pe traseu, autorul i-ar fi solicitat șoferului să-l lase să conducă, dar acesta refuzat.

„Ajunși în fata unui bar din Odorheiu Secuiesc, atât conducătorul auto cât și ceilalți pasageri au coborât din autoturism, moment în care, bărbatul de 37 de ani a sustras cheile autoturismului și ulterior și autoturismul, care se afla în fața localului. În urma activităților de verificare efectuate de oamenii legii, vehiculul a fost identificat pe o stradă din Odorheiu Secuiesc, lângă acesta aflându-se și bărbatul bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 1,01mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat ca nu deține nici permis de conducere valabil pentru nicio categorie”, transmite Poliția Harghita.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: beat furt Harghita