x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Biletul de adio lăsat de mama tinerei ucise în Craiova, înainte să dispară: "Eu nu pot să trăiesc fără Meliss"

Biletul de adio lăsat de mama tinerei ucise în Craiova, înainte să dispară: "Eu nu pot să trăiesc fără Meliss"

de Redacția Jurnalul    |    03 Iul 2023   •   11:45
Biletul de adio lăsat de mama tinerei ucise în Craiova, înainte să dispară: "Eu nu pot să trăiesc fără Meliss"
Sursa foto: Antena 3 CNN

Mama Melisei, fata care a fost înjunghiată mortal în Grădina botanică din Craiova, a dispărut duminică şi a lăsat un mesaj de adio.

Cel care a dat alarma a fost tatăl Melisei Lungu. Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat faptul că nu mai reușește să ia legătura cu soția sa, după ce aceasta i-a trimis mai multe mesaje cu tentă sinucigașă.

"Te iubesc foarte mult, să ai grijă de Alice, eu nu pot să trăiesc fără Meliss", este unul dintre mesajele trimise de femeie.

Mai multe echipaje de poliție au plecat în căutarea Anei Maria Lungu. Femeia a fost găsită în apropierea locului unde Melisa a fost ucisă în urmă cu câteva zile.

Din fericire, mama Melisei nu apucase să facă niciun gest necugetat. Era doar extrem de agitată și cerea în permanență să fie lăsată în pace.

Echipajul SMURD ajuns la fața locului i-a acordat primul-ajutor. Femeia a fost cooperantă și nu a dorit să urce în ambulanță.

Tragedia s-a întâmplat în urmă cu o săptămână. Tânărul de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit din comă, însă starea lui rămâne extrem de gravă din cauza multiplelor răni de cuțit.

Elevul ucigaș va fi supus unei expertize psihiatrice. El și-a recunoscut faptele în fața procurorilor.

Le-a spus acestora că îi pare rău ca a ucis-o pe fata de 14 ani.

steaua

×
Subiecte în articol: melisa tanara ucisa