x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bistriţa-Năsăud: Bărbat lovit de fulger, în comuna Măgura Ilvei

Bistriţa-Năsăud: Bărbat lovit de fulger, în comuna Măgura Ilvei

06 Iul 2017   •   21:56
Bistriţa-Năsăud: Bărbat lovit de fulger, în comuna Măgura Ilvei

Un bărbat în vârstă de 58 ani a fost lovit de fulger, joi seara, în comuna Măgura Ilvei, în timp ce se afla pe un deal, iar în zonă începuse o ploaie torenţială, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. 

La locul incidentului au fost mobilizate un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD. 

Purtătorul de cuvânt al SAJ Bistriţa-Năsăud, Monica Borz, a precizat pentru AGERPRES că bărbatul a fost adus de familie la dispensarul din comună, de unde a fost preluat de echipajul medical, fiind conştient, dar confuz. 

Echipajul medical a constatat că bărbatul prezintă o arsură de gradul I spre II în zona toracică şi un traumatism cranio-cerebral, însă acesta nu a putut povesti exact ce i s-a întâmplat. 

Victima a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa. 

Judeţul Bistriţa-Năsăud s-a aflat, joi seara, sub incidenţa unei avertizări meteo de tip nowcasting, fiind semnalate frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: bistrita nasaud fulger