x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bolnavă de 250 de kilograme, transportată cu ajutorul pompierilor

Bolnavă de 250 de kilograme, transportată cu ajutorul pompierilor

17 Feb 2020   •   22:10
Bolnavă de 250 de kilograme, transportată cu ajutorul pompierilor

O femeie în vârstă de 77 de ani, având greutatea de aproximativ 250 de kilograme, din localitatea Galicea, a fost transportată luni la spital cu ajutorul pompierilor din judeţul Olt, care au intervenit cu autospeciala pentru transport victime multiple.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, femeia acuza insuficienţă respiratorie şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Râmnicu Vâlcea.

Femeia a fost scoasă din casă pe geam, au adăugat reprezentanţii ISU Vâlcea.

"În comuna Galicea, sat Bratia din Vale, s-a intervenit pentru o femeie, în vârstă de 77 ani. Aceasta acuza insuficienţă respiratorie. Având în vedere că pacienta are aproximativ 250 kg şi nu a fost posibilă transportarea cu o ambulanţă obişnuită, a fost solicitată o ambulanţă specială (ATPVM) de la ISU Olt. Pacienta a fost scoasă din casă pe geam de către echipajele de pompieri militari şi membrii SVSU", au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

A fost nevoie de intervenţia autospecialei pentru transport victime multiple de la ISU Olt, deoarece ISU Vâlcea nu dispune de o astfel de ambulanţă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: transportata cu pompierii bolnava