x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Botoșani: Trei tineri au murit, după ce s-au răsturnat cu mașina pe un câmp

Botoșani: Trei tineri au murit, după ce s-au răsturnat cu mașina pe un câmp

18 Oct 2021   •   07:59
Botoșani: Trei tineri au murit, după ce s-au răsturnat cu mașina pe un câmp
Sursa foto: Antena 3

Trei tineri au murit, iar altul a fost rănit în noaptea de duminică spre luni după ce s-au răsturnat cu mașina pe un câmp, în județul Botoșani.

Primul ar fi Marius R., în vârstă de 28 de ani, polițist în localitatea Bivolari, județul Iași. Al doilea ar fi Răzvan L., de 24 de ani, iar al treilea Alexandru C., fiul fostului viceprimar al comunei Ripiceni. Avea 22 de ani.

Potrivit botosaneanul.ro, cei trei erau cunoscuți în comunitate ca fiind tineri cuminți care-și vedeau de treaba lor și nu făceau probleme. Nu erau consumatori frecvenți de alcool.

Au fost la un botez sâmbătă seara, la fiica șefului Postului de Poliție din localitate, iar a doua zi, așa cum se obișnuiește, ar fi participat la „scăldușcă”. Așa ar fi petrecut mai mult timp împreună până târziu în noapte, când s-a petrecut accidentul.

Potrivit ISU Botoșani, accidentul a avut loc pe raza comunei Ripiceni. Mașina în care se aflau cei patru tineri s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb.

În urma accidentului, trei tineri, de 21, 22 și 24 de ani, și- au pierdut viața, iar al patrulea, în vârstă de 24 ani, a fost transportat la spital de echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu fractură de antebraț.

Un tânăr polițist se afla la volan. Cei trei tineri decedați au fost găsiți pe câmp, iar al patrulea în mașină.

Poliția urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident