x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Câine Amstaff legat cu o sârmă de un copac și abandonat în soare

Câine Amstaff legat cu o sârmă de un copac și abandonat în soare

de Redacția Jurnalul    |    21 Iul 2023   •   20:00
Câine Amstaff legat cu o sârmă de un copac și abandonat în soare

Polițiștii din Galați fac cercetări după ce un câine dintr-o rasă periculoasă a fost legat cu o sârmă și abandonat într-o zonă extravilană a municipiului Galați.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați joi prin apel la 112 cu privire la faptul că un câine care ar aparține unei rase periculoase ar fi fost abandonat după ce a fost legat cu o sârmă de un copac într-o zonă extravilană a municipiului Galați.

Un echipaj al biroului s-a deplasat la fața locului unde a fost găsit un mascul din rasa Amstaff, nesterilizat, expus la temperaturi caniculare, predispus la insolație și deshidratare.

Constatând starea de pericol în care se află animalul, polițiștii au emis ordin de plasare în adăpost, animalul fiind încredințat reprezentanților Serviciului de Gestionare a Câinilor fără stăpân Galați, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea proprietarului, stabilirea împrejurărilor în care câinele a fost legat și abandonat, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: caine abandonat