x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un câine Amstaff, care alerga dezorientat printre turiștii din Vama Veche, capturat de jandarmi

Un câine Amstaff, care alerga dezorientat printre turiștii din Vama Veche, capturat de jandarmi

de Redacția Jurnalul    |    17 Iul 2023   •   17:30
Un câine Amstaff, care alerga dezorientat printre turiștii din Vama Veche, capturat de jandarmi

Un câine din rasa Amstaff, care alerga dezorientat pe plajă, luni, printre turiștii din Vama Veche, a fost capturat de jandarmi și predat Serviciului Public de Ecarisaj din cadrul Primăriei Limanu. Proprietarul câinelui este căutat.

Jandarmii Grupării Mobile Constanța aflați în serviciu pe raza stațiunii Vama Veche au fost informați, luni, de către un turist că un câine cu potențial agresiv aleargă liber pe faleza stațiunii și sperie turiștii.

Astfel, jandarmii au identificat un câine din rasa Amstaff care alerga dezorientat pe plaja printre turiștii, fără a avea lesă sau botniță.

Jandarmii au reușit să îndepărteze animalul din zonă. Câinele a fost transportat la sediul Poliției Vama Veche cu ajutorul unei mașini a Poliției Române dotată cu cușcă și predat, apoi, Serviciului Public de Ecarisaj din cadrul Primăriei Limanu, unde urmează să se facă cercetări pentru găsirea și tragerea la răspundere a proprietarului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: caine amstaff vama veche