x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cultură indoor de canabis, descoperită în Caraș-Severin

Cultură indoor de canabis, descoperită în Caraș-Severin

de Redacția Jurnalul    |    01 Noi 2023   •   23:00
Cultură indoor de canabis, descoperită în Caraș-Severin

O cultură indoor de canabis a fost descoperită de polițiști și de procurorii DIICOT în proximitatea râului ce străbate comuna Băuțar, din județul Caraș-Severin. Din cele trei sere au fost ridicate 100 de plante de canabis.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara au pus în aplicare, miercuri, un mandat de percheziție domiciliară, pe raza județului Caraș-Severin, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

S-a reținut faptul că, pe parcursul anului 2023, două persoane au inițiat și întreținut, în proximitatea râului ce străbate comuna Băuțar, o cultură de canabis indoor, destinată comercializării.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite trei sere, în lungime de aproximativ 50 metri fiecare, din care au fost ridicate 100 de plante canabis, mature, cu dimensiunea la tulpină între 2 și 4 metri, reprezentând peste 500 de kilograme de masă verde canabis și 117 kilograme de muguri canabis (masă uscată).

Audierile urmează să se desfășoare la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: canabis cultura