x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Casa de vacanţă din Delta Dunării a lui Miron Mitrea, incendiată cu benzină de un fost angajat

Casa de vacanţă din Delta Dunării a lui Miron Mitrea, incendiată cu benzină de un fost angajat

de Redacția Jurnalul    |    06 Sep 2023   •   10:45
Casa de vacanţă din Delta Dunării a lui Miron Mitrea, incendiată cu benzină de un fost angajat

Casa de vacanţă a fostului ministru al transportului Miron Mitrea a luat foc, ieri. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea incendiului izbucnit la casa de vacanță din localitatea Crișan, județul Tulcea.

Casa era acoperită cu stuf, astfel că flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor. După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat.

În urma incendiului, au ars șapte camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi.

Un tânăr, fost angajat la casa de vacanţă a fost identificat şi reţinut de poliţişti. Din spusele localnicilor autorul a recunoscut că a dat foc şi a precizat ca vrea sa ajungă la pușcărie.

"În jurul orei 16:30, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanță din localitatea Crișan, județul Tulcea.

Către locul intervenției, s-au deplasat șapte subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii. Pompierii militari au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare.

Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor. După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat. În urma incendiului, au ars șapte camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul", se arată într-o informare a pompierilor.

uta

×
Subiecte în articol: incendiu casa vacanta miron mitrea