x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cazul fetei ucise și ascunse într-o canapea de tatăl vitreg. Motivul real al crimei

Cazul fetei ucise și ascunse într-o canapea de tatăl vitreg. Motivul real al crimei

de Redacția Jurnalul    |    14 Sep 2023   •   15:15
Cazul fetei ucise și ascunse într-o canapea de tatăl vitreg. Motivul real al crimei
Sursa foto: Antena 3 CNN

Procurorii din Capitală îl anchetează pe bărbatul acuzat că și-a omorât fiica vitregă și a ascuns cadavrul în lada de la pat.

Acesta ar fi avut reacții necontrolate în timpul interogatoriului iar anchetatorii cred că bărbatul a mințit la audieri. 

Crima a avut loc în luna iunie 2023, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, când proprietarul a descoperit trupul fetei, înfășurat în saci din plastic. 

Fetița avea 12 ani și a murit asfixiată cu un șiret legat în jurul gâtului. Mama a fost găsită în Spania și reținută iar partenerul de viață al acesteia, Ilie Șerbuc, a fost descoperit în Olanda. La audieri s-a stabilit că mama nu știa că fata ei a fost ucisă. Copila era crescută  de tată dar a fost în vizită pe la mama sa, care locuia cu chirie. Femeia a plecat de acasă iar fata a rămas cu concubinul mamei. Cei doi s-au certat iar bărbatul a lovit-o. Aceasta a căzut și a rămas inconștientă pe podea iar criminalul spune că s-a speriat și a sugrumat-o. 

Însă surse apropiate anchetei susțin pentru Spynews, că această teorie a fost infirmată de mama copilei ucise care a povestit anchetatorilor că Ilie Șerbuc i-a omorât fata pentru câteva sute de lei.

Cercetările au scos la iveală că, după ce a omorât-o, bărbatul a luat telefonul fetei de 12 ani și l-a dus la o casă de amant. Totodată,  Ilie Șerbuc ar fi avut mai multe ieșiri nervoase în timpul interogatoriilor și ar fi izbucnit în hohote de plâns. În același timp, pentru că nu se poate adapta la viața în spatele gratiilor, bărbatul suferă de depresie.

×
Subiecte în articol: crima fiica vitrega ucis ilie serbuc