x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz revoltator în Hunedoara: Fetiţă de opt ani, internată la spital după ce a fost violată de un adolescent de 16 ani

Caz revoltator în Hunedoara: Fetiţă de opt ani, internată la spital după ce a fost violată de un adolescent de 16 ani

01 Apr 2019   •   15:47
Caz revoltator în Hunedoara: Fetiţă de opt ani, internată la spital după ce a fost violată de un adolescent de 16 ani

O fetiţă de opt ani, din comuna Băiţa, judeţul Hunedoara, a fost violată de un adolescent în vârstă de 16 ani, din aceeaşi localitate, victima fiind internată apoi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, în timp ce agresorul a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore pentru a fi prezentat în faţa magistraţilor. 

„Poliţia a fost sesizată, duminică seara, despre cele întâmplate, de către mama fetiţei. În aceeaşi seară suspectul a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore”, a declarat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Potrivit primelor mărturii, incidentul a avut loc în zona unui loc de joacă din satul Băiţa. Victima se afla acolo împreună cu alţi copii, moment în care ar fi fost chemată deoparte şi apoi agresată de minorul de 16 ani. 

Ulterior, fetiţa a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, unde a fost internată pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Sursă: Agerpres

×
Subiecte în articol: fetita viol hunedoara