x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant la Botoșani! Un bărbat a fost atacat cu cuţitul, în stradă de un individ care l-a pus să se dezbrace

Caz șocant la Botoșani! Un bărbat a fost atacat cu cuţitul, în stradă de un individ care l-a pus să se dezbrace

17 Dec 2017   •   17:30

Un atac bizar a avut loc la Botoșani. Un bărbat a fost atacat în mijlocul străzii de un individ care l-ar fi amenințat cu un cuțit și i-a spus să se dezbrace.

Victima a refuzat, așa că agresorul a trecut la fapte, începând să-l dezbrace el pe bătrân. Apoi, agresorul i-a furat haina victimei și a fugit.Poliţiştii spun că l-au prins repede și au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat de 67 de ani, din comuna Albeşti, judeţul Botoşani, în timp ce se afla în centrul localităţii Truşeşti, a fost deposedat prin acte de violenţă, de haina cu care era îmbrăcat şi în care avea două carduri bancare şi suma de 400 de lei.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat F.C. de 48 de ani, din comuna Truşeşti, ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei reclamate, bunurile sustrase fiind recuperate.

Faţă de acesta, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Observator.tv

×