x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz teribil la Constanţa: Bărbatul dat dispărut în mare a fost găsit pe plajă

Caz teribil la Constanţa: Bărbatul dat dispărut în mare a fost găsit pe plajă

06 Aug 2019   •   15:05
Caz teribil la Constanţa: Bărbatul dat dispărut în mare a fost găsit pe plajă

Bărbatul de 72 de ani dat marţi dispărut în mare, la Eforie Nord, în căutarea căruia au fost mobilizate echipaje de salvare cu ambarcaţiuni, inclusiv de scafandri, a fost găsit, constatându-se că acesta, după ce a ieşit singur din apă, s-a plimbat pe plajă, în condiţiile în care familia sa alertase autorităţile. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", operaţiunea de căutare a fost încheiată după aproximativ două ore de căutări pe Marea Neagră, în zona indicată de familie că bărbatul s-ar fi înecat. 

"În urma unui apel primit la 112, am fost solicitaţi să intervenim pentru găsirea unui bărbat, dispărut în mare, la Eforie. Pentru salvarea persoanei aflate în dificultate, la locul indicat au fost trimise de urgenţă ambarcaţiunea Rhib Eforie şi şenilata de la punctul de prim-ajutor temporar Eforie. Din primele informaţii, este vorba despre un bărbat care ar fi intrat în mare şi nu a mai ieşit. (...) Pentru căutarea bărbatului s-au deplasat şi cinci autospeciale de scafandri, cu 16 subofiţeri", informase ISU.

×
Subiecte în articol: bărbat eforie nord