x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ce a pățit un bărbat când a vrut să mituiască un polițist

Ce a pățit un bărbat când a vrut să mituiască un polițist

24 Noi 2016   •   11:22
Ce a pățit un bărbat când a vrut să mituiască un polițist
Sursa foto: Free image stock torange.biz

Un bărbat a încercat să scape de întocmirea unui dosar penal mituindu-l pe poliţistul care l-a oprit în trafic. Polițistul însă a anunţat Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, care a organizat un flagrant. 


Gălăţeanul Alexandru Ion a nimerit din lac în puţ, după ce a fost prins pe 25.05.2016 conducând un autoturism cu un permis de conducere fals. Bărbatul a vrut să scape de dosarul penal care i se pregătea şi i-a propus poliţistului, lucrător în cadrul poliţiei Municipiului Tecuci – Biroul Rutier, să primească 500 de lei ca să închidă ochii. Omul legii a anunţat Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, care a organizat un flagrant, în urma căruia Alexandru Ion a fost prins când îi oferea poliţistului suma amintită.

Bărbatul a fost trimis în judecată atât pentru conducerea unui autoturism cu un permis de conducere fals, cât şi pentru dare de mită.

Pe 18 octombrie, Tribunalul Galaţi l-a condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe un termen de încercare de 2 ani. Hotărârea primei instanţe a rămas definitivă prin neapelare.

Sursa: monitoruldegalati.ro

×