x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cel mai bun chirurg de la Spitalul Militar din Focşani a fost găsit împuşcat în garaj

Cel mai bun chirurg de la Spitalul Militar din Focşani a fost găsit împuşcat în garaj

18 Sep 2017   •   21:36
Cel mai bun chirurg de la Spitalul Militar din Focşani a fost găsit împuşcat în garaj
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Un cunoscut chirurg, fost comandant al spitalului militar din Focşani, a fost găsit împuşcat în garaj, cu o armă lângă el. Propriul pistol - un Glock de 9 milimetri - pentru care medicul - cadru militar şi vânător împătimit - avea permis. Principala ipoteză este sinciderea, dar anchetatorii caută acum şi explicaţii. Apropiaţii susţin că în ultimele săptămâni, colonelul părea în depresie.

"S-a auzit gălăgie în garaj, o ceartă..." Apoi, ar fi urmat împuşcătura. Horaţiu Colea, cel mai bun chirurg de la Spitalul Militar din Focşani, abia intrase cu maşina în garaj. Se întorsese de la casa de vacanţă pe care o avea la Vidra. Vecinii au ieşit la geamuri, iar soţia ar fi alergat într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. 

"Erau bine-merci, se distrau. Deci nu, nu a dat semne.", susţin rudele fostului comandant. Dar tot ele spun că în ultima vreme bărbatul de 56 de ani ar fi trecut printr-o depresie. 

Anul trecut, s-ar fi operat la piciorul drept. Ceva s-a întâmplat apoi şi a rămas fără degetul mare. Unii apropiaţi vorbesc chiar de o boală grea. 

Medicul Colea, cadru militar şi vânător pasionat, ştia să mânuiască armele. Avea şi una personală. Un Glock de 9 milimetri, din care a plecat şi glonţul fatal.

Trupul colonelului Colea a fost scos din garaj abia după câteva ore. Până când procurorii Parchetului Militar, cei care au preluat ancheta, au ajuns de la Iaşi.

La spital, pe uşa de la intrare este doliu. Colegii şi familia aşteaptă acum răspunsuri.

 

Sursa Observator.tv

×
Subiecte în articol: chirurg