x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale CentenarulMariiUniri Brăila: Flashmob cu tineri îmbrăcaţi în ii, care vor îmbina folclorul cu dansul modern

CentenarulMariiUniri Brăila: Flashmob cu tineri îmbrăcaţi în ii, care vor îmbina folclorul cu dansul modern

22 Iun 2018   •   12:41
CentenarulMariiUniri Brăila: Flashmob cu tineri îmbrăcaţi în ii, care vor îmbina folclorul cu dansul modern

Câteva zeci de tineri îmbrăcaţi în ii vor organiza, de Ziua Naţionala a Iei, un moment artistic în care vor îmbina folclorului cu dansul modern, pentru a marca astfel 100 de ani de la Marea Unire, potrivit informaţiilor furnizate vineri de directorul Direcţiei de Cultură din cadrul Primăriei Brăila, Camelia Chiriac.


"Câteva zeci de tineri de la Palatul Copiilor din Brăila vor participa duminică, 24 iunie, la un flashmob. Îmbrăcaţi în ii, tinerii vor îmbina folclorul cu dansul modern, marcând 100 de ani de la Marea Unire, într-un eveniment organizat în cadrul Festivalului Internaţional al Muzicilor Militare şi de Ziua Naţionala a Iei", a declarat Camelia Chiriac.

Flashmob-ul va fi organizat pe platoul din faţa Palatului Administrativ, iniţiatorul evenimentului fiind coregraful de muzică populară Marius Epure Sandrino.

Dansul va fi susţinut de Ansamblurile "Muguraşul", "Garofiţa", "Râmnicelu", "Viziru" ale Palatului Copiilor Brăila, în parteneriat cu Primăria municipiului Brăila, Casa de Cultură şi Cercul Militar Brăila. AGERPRES

×
Subiecte în articol: flashmob