x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci persoane rănite după un accident pe DN 17D, în Bistrița Năsăud

Cinci persoane rănite după un accident pe DN 17D, în Bistrița Năsăud

13 Iun 2022   •   14:16
Cinci persoane rănite după un accident pe DN 17D, în Bistrița Năsăud

Cinci persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident între două mașini, pe DN 17D, între localitățile Săsarm și Beclean.

Conform primelor date rezultate din cercetarea polițiștilor rutieri bistrițeni, o tânără de 26 de ani, din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea mașina dinspre Săsarm spre Beclean, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 43 de ani, din Bonțida, județul Cluj.

În urma accidentului, cele două femei și trei pasageri aflați în mașina condusă de femeia din județul Cluj au avut nevoie de transport la spital. Șoferița care a provocat accidentul era semiconștientă, iar după ce a fost a fost stabilizată a fost transportată o clinica de specialitate din Târgu Mureș cu elicopterul care a aterizat pe drumul național.

Celelalte patru victime din celalalt autoturism implicat în accident au fost duse la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale.

La spitalul din Bistrița au ajuns două femei, în vârstă de 43 și 35 de ani, respectiv doi bărbați in vârstă de 43 și 29 de ani. Aceștia prezentau fracturi si traumatisme.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

(sursa: Mediafax)

×