x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulaţie restricţionată pe DJ 670 din cauza lucrărilor de consolidare

Circulaţie restricţionată pe DJ 670 din cauza lucrărilor de consolidare

13 Oct 2015   •   10:05
Circulaţie restricţionată pe DJ 670 din cauza lucrărilor de consolidare
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Consiliul Judeţean Mehedinţi a început lucrările de consolidare a sectorului Zegujani-Comăneşti al drumului judeţean DJ 670 care face legătura între DN 67 şi DN 67 D, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Aladin Georgescu.

Potrivit sursei citate, în unele zone carosabilul este avariat de alunecările de teren care obligă participanţii la trafic să utilizeze numai un sens şi să se deplaseze cu viteză redusă printre fisurile apărute în structura drumului.

'Din cauza infiltraţiilor de apă în perimetrele respective au apărut adevărate crevase, greu de evitat de conducătorii auto. Traficul greu pe acest tronson este oprit, el fiind deviat zeci de kilometri prin oraşul gorjean Motru', a precizat Georgescu.

Şeful CJ Mehedinţi a arătat că investiţiile, în valoare de aproximativ un milion de lei, au termen de finalizare luna februarie 2016, lucrările de stabilizare a versanţilor fiind complicate, ele constând în execuţia din fier şi beton a 76 de coloane verticale cu un diametru de 600 milimetri la adâncimi de până la 20 de metri.

×