x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Clotilde Armand vrea să recalculeze tarifele Romprest

Clotilde Armand vrea să recalculeze tarifele Romprest

24 Iun 2021   •   17:07
Clotilde Armand vrea să recalculeze tarifele Romprest

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, solicită, astăzi, în ședința Consiliului Local, o împuternicire pentru recalcularea tarifelor Romprest.

"O să solicit împuternicirea primarului pentru a recalcula tarifele operatorului de salubritate conform legii şi dacă nu va accepta operatorul de salubritate pentru a rezilia contractul", a spus aceasta.

Totodată, se discută și despre problema sortării deşeurilor.

"În urmă cu o săptămână am avut o discuţie şi a existat o soluţie temporară pentru rezolvarea crizei salubrizării, aici în Sectorul 1. Dumneavoastră, Consiliul Local, sunteţi în măsură şi sunteţi abilitat să daţi dezlegarea pe termen lung a acestei probleme. Şi vă rog să vă aplecaţi cu toată responsabilitatea asupra propunerilor pe care primarul le face, să le discutaţi şi să luaţi cea mai bună hotărâre în interesul locuitorilor Sectorului 1. Vă asigur, în continuare, de întreaga responsabilitate a Prefecturii pentru a vă ajuta în demersurile pe care dumneavoastră le faceţi, interesul pe care şi Prefectura îl urmăreşte este acelaşi cu cel urmărit de dumneavoastră şi anume interesul locuitorilor din sector", a spus prefectul Capitalei, Alin Stoica.

 

×
Subiecte în articol: romprest Clotilde Armand