x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE. Copilul din Cluj-Napoca dispărut duminică seara în răul Someşul Mic a fost găsit mort

UPDATE. Copilul din Cluj-Napoca dispărut duminică seara în răul Someşul Mic a fost găsit mort

08 Mai 2017   •   11:43
UPDATE. Copilul din Cluj-Napoca dispărut duminică seara în răul Someşul Mic a fost găsit mort

UPDATE. Copilul de nouă ani din municipiul Cluj-Napoca dispărut duminică seara în răul Someşul Mic a fost găsit mort de scafandri şi pompieri, după mai mult de zece ore de căutări. Potrivit autorităţilor, băiatul a fost căutat de către pompieri şi scafandri mai mult de zece ore. El a fost găsit mort de către scafandri chiar în zona în care dispăruse.

Un minor în vârstă de nouă ani, care ar fi intrat în Someş să se scalde împreună cu alţi copii, este căutat, luni, în apele râului, de pompieri şi de scafandri. 

"Echipaje ale ISU Cluj caută, cu ajutorul scafandrilor de la Mureş, un băieţel de nouă ani care a căzut duminică după-amiază în râul Someş, în municipiul Cluj-Napoca. Duminică au avut loc căutări cu barca de salvare fără scafandri, deoarece scafandrii noştri sunt la o pregătire la Constanţa. Căutările au loc în zona Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca până în zona Oser. Căutările sunt mai dificile ca urmare a umflării apelor râului Someşul Mic din cauza ploilor, iar apa este tulbure", a preizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş. 

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că mai mulţi tineri se aflau în zona podului pietonal de peste râul Someşul Mic, care face legătura între strada Fabricii de Zahăr şi Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Doi dintre ei ar fi intrat în apă să se scalde, iar unul nu a mai ieşit, potrivit surselor.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: scafandru raul somes