x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale CNADNR anunţă că licitaţia contractului pentru deszăpezirea judeţului Brăila va avea loc la... sfârşitul lunii ianuarie

CNADNR anunţă că licitaţia contractului pentru deszăpezirea judeţului Brăila va avea loc la... sfârşitul lunii ianuarie

17 Dec 2015   •   15:40
CNADNR anunţă că licitaţia contractului pentru deszăpezirea judeţului Brăila va avea loc la... sfârşitul lunii ianuarie
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Compania Naţională de Autostrăzi a anunţat că licitaţia pentru deszăpezire pe raza judeţului Brăila se va derula abia pe finalul lunii ianuarie, asta dacă nu cumva dă până atunci zăpada şi se va trece la negociere directă, contractul având o valoare estimată de circa 7 milioane lei, fără TVA, scrie obiectivbr.ro

Atribuirea contractului de circa 7 milioane de lei, fără TVA, scos la bătaie de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA pentru serviciul de deszăpezire în lunile de iarnă, din sezonul rece 2015 - 2016, pe raza judeţului nostru, a fost amânată din nou, pentru ultima săptămână din ianuarie.

Dacă programarea iniţială era pentru 24 noiembrie, compania a revenit cu un nou anunţ, în care termenul de deschidere a ofertelor este stabilit în data de 26 ianuarie 2016. În rest, termenii anunţului de licitaţie rămând aceiaşi: valoarea estimată, fără TVA, de aproape 7,014 milioane lei (fără TVA), cu posibilitatea încheierii ulterioare a două contracte subsecvente (valoarea celui mai mare subsecvent este de aproape 3,54 milioane lei, fără TVA).

Potrivit anunţului postat în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice), firmele interesate trebuie să constituie aceeaşi garanţie de participare în cuantum de 70.139 lei şi, în plus, trebuie să depună şi bilanţul contabil pentru anii 2012 - 2014, din care să reiasă că media globală a cifrei de afaceri este de 6,724 milioane lei. De asemenea, eventualii ofertanţi trebuie să facă dovada că în ultimii 3 ani au mai prestat servicii similare, în valoare de cel puţin 1,769 milioane lei, la nivelul a maxim trei contracte. O altă cerinţă impusă prin caietul de sarcini este aceea ca firmele interesate de acordul-cadru să dovedească faptul că dispun (şi discutăm aici despre dotare proprie, închiriere sau alte forme de punere la dispoziţie) de un parc auto compus, printre altele, din minim un utilaj multifuncţional cu echipamente; un tractor de mare capacitate cu echipament; 17 ATB-uri (autoutilaj multifuncţional) dotate cu lamă şi RSP; un ATB (cisternă) dotat cu lamă; patru buldoexcavatoare; patru încărcătoare frontale şi câte un autoremorcher, autogreder şi automacara, plus o staţie de preparare a soluţiei antiderapante - CaCl2.

Aşa cum am spus, tipul procedurii stabilite pentru atribuirea contractului este licitaţie deschisă.

Termenul limită pentru a înscrie o ofertă expiră marţi, 26 ianuarie, ora 09.00, iar deschiderea ofertelor este programată în aceeaşi zi, la ora 11.00.

×
Subiecte în articol: Braila CNADNR deszapezire