x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanța: Adolescentă VIOLATĂ de un TAXIMETRIST într-o cameră de hotel după ce acceptat să bea o sticlă de WHISKY

Constanța: Adolescentă VIOLATĂ de un TAXIMETRIST într-o cameră de hotel după ce acceptat să bea o sticlă de WHISKY

09 Aug 2017   •   12:00
Constanța: Adolescentă VIOLATĂ de un TAXIMETRIST într-o cameră de hotel după ce acceptat să bea o sticlă de WHISKY

Un taximetrist din Constanţa a fost încătuşat de Poliţie şi apoi arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi violat o minoră de 17 ani care chemase un taxi pentru a se întoarce acasă de la serviciu.

Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni atunci când adolescenta a chemat un taxi după ce a plecat de la serviciu spre casă. Taximetristul care a preluat-o, un bărbat de 41 de ani, din Ovidiu, i-a propus tinerei să bea o sticlă de whisky într-o cameră de hotel, iar potrivit unor informaţii, tânăra a acceptat.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe Vasile Paraschiv, în vârstă de 41 de ani, din orașul Ovidiu – județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, în noaptea de 6 spre 7.08.2017, o tânără, care lucrează la un restaurant/terasă de pe raza municipiului Constanța, la finele orelor de program, a chemat un taximetru pentru a ajunge la domiciliu, informeaza Replicaonline. Pe drum, a intrat în vorbă cu taximetristul, acesta propunându-i să vină la el acasă pentru a consuma un pahar cu whisky. Zis și făcut. Vasile a cumpărat o sticlă de pe drum și apoi au decis să meargă la un hotel, alegând ca destinație Minion de pe Dezrobirii. Numai că acolo individul a avut și alte pretenții, astfel că a întreținut raporturi sexuale normale și orale fără consimțământul victimei, aceasta precizând că ar fi mers cu el pentru a se cunoaște mai bine. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar la data de 8.08.2017 a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Mai mult, acelaşi taximetrist a fost condamnat la închisoare în urmă cu câţiva ani după ce o altă fată l-a reclamat la Poliţie că a violat-o într-un hotel din zona oraşului Năvodari. Observator.TV

×
Subiecte în articol: tanara violata deun taximetrist