x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Constanța: Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de artificii din Agigea

Constanța: Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de artificii din Agigea

17 Sep 2017   •   16:20
 Constanța: Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de artificii din Agigea

Un incendiu a izbucnit duminică la prânz la un depozit de artificii situat în localitatea constănţeană Agigea, pe DN39, la faţa locului intervenind iniţial două autospeciale de pompieri şi urmând a fi mobilizate şi alte forţe suplimentare de intervenţie, informează reprezentanţii ISU 'Dobrogea' Constanţa.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost stins în urma intervenţiei pompierilor care au deplasat în zonă şi o a treia autospecială cu apă şi spumă.

A fost rănit uşor la o mână un angajat al firmei care deţine depozitul respectiv, acesta primind îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi necesară transportarea lui la spital, au precizat reprezentanţii ISU.

Incendiul a distrus circa 70 metri pătraţi din cei aproximativ 100 de metri pătraţi ai depozitului, focul fiind întreţinut de materialele pirotehnice de genul celor folosite la organizarea de evenimente şi care erau depozitate în clădire. Pompierii au reuşit în intervenţie scoaterea din depozit a trei butelii cu oxigen, care nu au explodat.

Cauzele producerii acestui incendiu urmează a fi stabilite în urma cercetărilor care sunt în derulare la faţa locului, au mai precizat reprezentanţii ISU 'Dobrogea. Agerpres

×