x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un copac a strivit o mașină aflată în mers pe Transalpina. O femeie a murit, iar un bărbat se află în stare gravă. DN 67C, BLOCAT

Un copac a strivit o mașină aflată în mers pe Transalpina. O femeie a murit, iar un bărbat se află în stare gravă. DN 67C, BLOCAT

de Redacția Jurnalul    |    26 Iul 2023   •   13:14
Un copac a strivit o mașină aflată în mers pe Transalpina. O femeie a murit, iar un bărbat se află în stare gravă. DN 67C, BLOCAT
Sursa foto: ISU ALba

O femeie a murit, iar un bărbat se află în stare gravă după ce un arbore a căzut peste un autoturism aflat în mers pe DN 67 C – Transalpina, miercuri, în jurul orei 12:30, între Tău și barajul Oașa. Traficul rutier pe DN 67 C este blocat.

Update Forțele de intervenție au ajuns la locul evenimentului.

Din nefericire a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconștiență (sex feminim, 64 de ani), cealaltă persoană ( sex masculin, 63 de ani) a fost asistată medical, este conștientă și prezintă leziuni minore.

După recunoașterea efectuata de către echipajele prezente la locul evenimentului ar fi vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuți pe carosabil și 1 autoturism a fost avariat tot din cauza arborilor.

Stire initiala Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că din cauza vântului puternic, mai mulți copaci au căzut pe DN 67C, localitatea Șugag, județul Alba, avariind și câteva autoturisme aflate în zonă. Din primele informații, 2 persoane au fost rănite. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. Urmează a se efectua cercetările necesare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de la fața locului.

Potrivit ISU Alba, este vorba despre un arbore care a căzut pe o mașină, nu sunt persoane încarcerate.

Ca urmare a evenimentului au rezultat două persoane rănite, una se află în stare de inconștiență si una semiconștientă.

S-au început manevrele de resuscitare de către participanții la trafic pentru persoana inconștientă.

La fața locului a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, dar acesta nu poate decola din cauza condițiilor meteo.

Meteorologii au emis avertizări cod portocaliu și galben de ploi torențiale și vijelii pentru aproape toată țara.

Avertizarea cod galben - care vizează și județul Alba - este în vigoare de la ora 10.00, până joi, la ora 02.00. Conform meteorologilor, în intervalul menţionat, vor fi perioade cu intensificări ale vântului (rafale de 55...70 km/h şi izolat peste 80 km/h), vijelii, frecvente descărcări electrice, grindină şi averse torenţiale (în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 20...25 l/mp şi izolat peste 30...40 l/mp).

 

Copac căzut peste o mașină aflată în mers, pe Transalpina: Un rănit este resuscitat de martori

×
Subiecte în articol: transalpina DN 67 C