x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un copil de 9 ani din Tecuci a dat foc unui cărucior și a provocat dezastru în tot blocul

Un copil de 9 ani din Tecuci a dat foc unui cărucior și a provocat dezastru în tot blocul

de Redacția Jurnalul    |    17 Oct 2023   •   10:57
Un copil de 9 ani din Tecuci a dat foc unui cărucior și a provocat dezastru în tot blocul

Un copil de 9 ani a dat foc unui cărucrior destinat transportului copiilor, aflat la subsolul unui bloc, iar incendiul a cuprins tot blocul. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Poliția Galați a transmis, marți, că Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată telefonic, luni la orele prânzului, prin intermediul unui apel la 112, cu privire la faptul că într-o scară a unui bloc de locuințe situat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a izbucnit un incendiu.

Polițiștii care au ajuns în scurt timp la fața locului au asigurat un perimetru de siguranță pe timpul intervenției echipelor de pompieri care au lichidat incendiul.

Toate persoanele care locuiesc în bloc au fost evacuate, fără ca vreuna să fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma incendiului, a fost distrus panoul electric și ușa de acces la subsolul blocului, precum și alte bunuri aflate pe coridor.

„În urma cercetărilor efectuate, precum și a vizionării unei înregistrări video de la o cameră de supraveghere aflată la parterul blocului, s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat cu intenție de un minor, care ar fi incendiat un cărucior pentru transportul copiilor aflat pe coridor. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere, iar, în cursul dimineții de astăzi (marți - n.r.), polițiștii au identificat minorul care apare în înregistrarea video, fiind vorba despre un copil, de 9 ani, cu domiciliul în municipiul Tecuci”, transmite Poliția Galați.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil 9 ani tecuci incendiu