x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un copil de trei ani a scăpat dintr-un accident, datorită scaunului de copii

Un copil de trei ani a scăpat dintr-un accident, datorită scaunului de copii

de Redacția Jurnalul    |    24 Sep 2023   •   14:40
Un copil de trei ani a scăpat dintr-un accident, datorită scaunului de copii
Sursa foto: Hepta

Un copil de trei ani a scăpat nevătămat pentru că era fixat în scaun pentru copii, după ce mașina în care se afla alături de părinții săi a intrat într-un cap de pod. Mama sa, care a rămas încarcerată, a fost extrasă de pompieri. Părinții au suferit politraumatisme.

„Un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare si trei ambulanțe (două SMURD și una SAJ Bistrița - Năsăud) sunt direcționate în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localității Tureac. Din primele informații, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În autoturism se aflau trei persoane, dintre care una este încarcerată, afirmativ în stare de semiinconstientă”, anunță ISU Bistrița.

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării trei victime - bărbat, femeie și un copil în vârstă de aproximativ 3 ani.

Femeia a fost extrasă de către pompierii care încadrează echipajul de descarcerare, prezintă politraumatisme prin accident rutier. Politraumatisme prezintă și șoferul.

„În urma primei evaluări, copilul nu prezintă mărci traumatice vizibile (era fixat în scaun pentru copii). După stabilizarea victimelor care au nevoie de îngrijiri medicale, vor fi transportați la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare (toata familia)”, precizează ISU Bistrița.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil scaun copii accident