x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crăciun de coșmar pe șoselele din România. Oameni blocaţi cu masinile în troiene

Crăciun de coșmar pe șoselele din România. Oameni blocaţi cu masinile în troiene

25 Dec 2018   •   16:00

Iarna face ravagii pentru zeci de oameni. Aceștia au rămas înzăpeziți pe un drum județean din Maramureș. Din cauza troienelor mașinile nu au mai putut înainta. Au sunat disperați la 112, însă mașinile de deszăpezire au ajuns abia după trei ore, iar oamenii și-au putut continua drumul. Şi drumul Novaci - Rânca s-a deschis parţial pentru maşinile dotate corespunzător. ”La acestă oră viscolul încă păstrează o vizibilitate redusă şi avertizăm particpanţii la trafic să circule cu prudenţă. Menţionăm că drumarii de la CNAIR acţionează permanent pentru înlăturarea zăpezii de pe carosabil şi pentru a reda acest sectror de drum circulaţiei tuturor autovehiculelor cât mai curând”, au transmis, marţi, reprezentanţii CNAIR.

Potrivit acestora, traficul rutier pe Transalpina, între Novaci şi Rânca, este permis doar maşinilor 4x4 şi celor echipate cu lanţuri.

CNAIR face apel la şoferi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Traficul a fost închis luni seară, la ora 21.00, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului puternic care a redus vizibilitatea aproape de 0.Sursa: telegrafonline

×
Subiecte în articol: masini blocate troiene