x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Craiova - Un bărbat a fost ucis de un câine din rasa rottweiler

Craiova - Un bărbat a fost ucis de un câine din rasa rottweiler

16 Sep 2016   •   08:45
Craiova - Un bărbat a fost ucis de un câine din rasa rottweiler

Victima a fost găsită fără suflare de polițiștii care au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă, miercuri seară, în jurul orei 21.00, de către Ioana Marcu, de 67 de ani, din Craiova, o membră a familiei la care bărbatul locuia cu chirie, în cartierul craiovean Făcăi.

La faţa locului, echipa de poliţişti a constatat că în curtea casei respective se afla un câine de talie mare, care era foarte agresiv. În apropierea animalului se afla trupul fără viaţă al bărbatului care avea gâtul sfâşiat. Pentru ca oamenii legii să poată intra în curtea locuinţei a fost nevoie ca animalul să fie împuşcat de un vânător autorizat.

Poliţiştii au stabilit că victima este Ilie Popa, de 58 de ani, din comuna Giurgița, judeţul Dolj, care locuia cu chirie, de aproximativ şapte ani, în casa unde şi-a găsit sfârşitul. În momentul în care a fost atacat, bărbatul nu era singur acasă, ci alături de membrii familiei la care locuia, însă victima era în curte, iar proprietarii în casă. Aceştia s-au alarmat în momentul în care au auzit ţipetele disperate ale bărbatului iar când au vrut să iasă din casă câinele a devenit foarte agresiv iar oamenii au anunţat poliţia.

Câinii din rasele periculoase trebuie înregistrate la asociațiile chinologice locale și la secțiile de poliție pe raza cărora se află însă rottweilerul nu figurează la niciuna din in instituții.

Sursa: gds.ro

 

×
Subiecte în articol: caine rottweiler