x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă abominabilă în Vaslui. Şi-a ucis rivalul cu un par

Crimă abominabilă în Vaslui. Şi-a ucis rivalul cu un par

22 Dec 2015   •   15:48
Crimă abominabilă în Vaslui. Şi-a ucis rivalul cu un par
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Crima ingrozitoare intr-o localitate din apropiere de municipiul Husi, unde un barbat in varsta de 43 de ani a fost gasit fara suflare intr-o balta de sange. Medicii care au sosit la fata locului nu au mai putut decat sa constate decesul barbatului, relatează bzv.ro.

Potrivit anchetatorilor, tristul eveniment s-a petrecut in localitatea Valeni, comuna Padureni, unde,  pe fondul geloziei unui barbat , care, suparat ca iubita sa a stat la un pahar de vin cu victima, a decis sa ii aplice o corectie. Desi vecinii spun, de fapt, ca femeia era cea care il cauta pe  cel ce a fost omorat.

Cea care a facut macabra descoeprire a fost chiar mama victimei, cand a mers sa isi vada fiul, care cu o seara inainte, nu a trecut pe la locuinta sa, asa cum obisnuia. L-a gasit in genunchi, la marginea patului. Nu schita niciun gest si avea rani la cap. Nu si-a dat seama ca e mort, a incercat sa il ajute sa se urce pe pat si pentru ca nu a reusit, a mers la un vecin caruia i-a cerut ajutorul. Omul a inteles imediat ca barbatul nu mai respira si a sunat imediat la 112.

Un procuror din cadrul parchetului de pe langa tribunalul Vaslui si o echipa de criminalisti din cadrul IPJ au ajuns in zona si au refacut firul evenimentelor. Agresorul, un barbat de 48 de ani, a recunoscut faptul ca gelozia l-a facut sa si piarda mintile si si-a zdrobit rivalul cu un par. El a fost retinut in cursul noptii si va fi prezentat in fata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru omor.

×