x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă pasională? Un om de afaceri româno-american și-a omorât iubita după care s-a sinucis. Ce se știe până la această oră

Crimă pasională? Un om de afaceri româno-american și-a omorât iubita după care s-a sinucis. Ce se știe până la această oră

02 Oct 2017   •   13:59
Crimă pasională? Un om de afaceri româno-american și-a omorât iubita după care s-a sinucis. Ce se știe până la această oră

Crima urmată de sinucidere a șocat lumea, sâmbătă, când au ieșit la iveală primele detalii.

Cei doi aveau o relație în ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani. El, Adrian Cioabă, om de afaceri de succes, ea, Nicoleta Boca, în vârstă de 45 de ani, medic stomatolog.

Cu toate că cei doi constituiau un cuplu de mai mulți ani, Adrian și Nicoleta nu locuiau împreună. Nicoleta stătea în apartamentul ei din București iar Adrian în vila sa din Izvorani.

În ecuație mai există un personaj și anume, fiul Nicoletei, în vârstă de 17 ani despre care vecinii spun că s-ar droga.

Până la ora actuală există două variante care ar fi dus la gestul criminal al bărbatului.

Unul ar fi că adolescentul ar fi fost motivul disputei dintre cei doi. Adrian, care practic l-a crescut pe băiat, ar fi descoperit că Nicoleta îi dădea bani pe ascuns fiului ei care își cumpăra cu ei drogurile.

A doua variantă ar fi gelozia. Apropiații spun că ea ar fi plănuit să se despartă de Adrian iar el nu ar fi suportat să rămână singur.

Vecinii femeii spun că ar fi auzit ceartă în apartamentul Nicoletei încă de dimineață iar pe parcursul zilei tipetele s-ar fi întețit.

Ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi însă, urmează ca polițiștii să stabilească în urma anchetei.

Cert este că Adrian a înjunghiat-o pe Nicoleta de mai multe ori, ceea ce arată multă furie și ură din partea lui. 

După ce a omorât-o, omul de afaceri s-a dus acasă în Izvorani de unde l-a sunat pe fiul Nicoletei căruia i-ar fi spus că mama lui părea că vrea să se sinucidă. Probabil muncit de remușcări, Adrian a sfârșit prin a se spânzura în podul casei. 

Polițiștii nu au găsit niciun bilet de adio prin care să explice gestul însă verifică și calculatorul și telefonul acestuia pentru a găsit vreun eventual indiciu.

Nicoleta a fost găsită într-o baltă de sânge de fiul ei care a intrat în șoc, apelul telefonic la 112 fiind făcut de un vecin care l-a ajutat pe adolescent în momentul groaznicei descoperiri.

×