x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă urmată de sinucidere în Capitală: Bărbatul care și-a omorât iubita s-a spânzurat

Crimă urmată de sinucidere în Capitală: Bărbatul care și-a omorât iubita s-a spânzurat

15 Iun 2021   •   16:11
Crimă urmată de sinucidere în Capitală: Bărbatul care și-a omorât iubita s-a spânzurat

UPDATE: Bărbatul care și-a ucis în bătaie iubita, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit și el decedat. Primele informații sunt că s-a sinucis.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul s-a spânzurat după ce a comis crima, el fiind găsit decedat.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregii situații.

Polițiștii din Capitală au fost sesizați, marți, prin apel 112, că o femeie de 23 de ani a fost agresată în locuință de către concubinul ei.

La sosirea echipajelor, femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și, în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

Cercetările au continuat pentru stabilirea stării de fapt de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și de polițiști ai Serviciului Omoruri și pentru depistarea bărbatului, în cele din urmă acesta fiind găsit decedat.

Știre inițială:

O tânără de 23 de ani a fost înjunghiată de prietenul ei. În urma rănilor, aceasta a murit. Agresorul este căutat de poliție.

"Astăzi, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată, în locuinţă, de către concubinul ei. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie, precum şi un echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni şi, în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La faţa locului, cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului", transmite Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. 

×
Subiecte în articol: injunghiere omor