x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Criminală, la 75 de ani! Și-a împins o consăteană în șanț și aceasta a murit

Criminală, la 75 de ani! Și-a împins o consăteană în șanț și aceasta a murit

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2024   •   11:20
Criminală, la 75 de ani! Și-a împins o consăteană în șanț și aceasta a murit
Sursa foto: ThinkstockPhotos

O femeie de 75 de ani a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii din Gorj după ce joi și-ar fi împins o consăteană într-un șanț, unde aceasta a murit. Femeia este cercetată pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Potrivit IPJ Gorj, joi, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că a avut loc un conflict spontan între două femei, ambele în vârstă de 75 de ani, din comuna Țânțăreni, în urma căruia, una dintre femei a fost împinsă și a căzut în șanțul din beton din fața locuinței, lovindu-se la nivelul capului.

Echipajul medical sosit la fața locului a fost declarat decesul femeii, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

„Totodată, din primele verificări a reieșit faptul că nu exista o stare conflictuală între cele 2 persoane și nici nu au fost formulate plângeri penale anterioare”, transmite IPJ Gorj.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au continuat cercetările, iar în urma probatoriului administrat procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de femeia în vârstă de 75 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentată instanței de judecată a Tribunalului Gorj cu propunere legală.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: consăteană criminala