x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descinderi la 16 locuințe din Ploiești, la persoane bănuite de fapte comise cu violență

Descinderi la 16 locuințe din Ploiești, la persoane bănuite de fapte comise cu violență

de Redacția Jurnalul    |    03 Oct 2023   •   07:49
 Descinderi la 16 locuințe din Ploiești, la persoane bănuite de fapte comise cu violență
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Polițiștii din Ploiești fac marți dimineața 16 percheziții domiciliare în oraș, care vizează persoane care ar fi săvârști fapte comise cu violență.

Marți dimineața, polițiștii de investigații criminale, de ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Municipiului Ploiești desfășoară o razie pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea faptelor ilegale, în mai multe cartiere din municipiu.

Astfel, polițiștii Secției nr. 1 de Poliție Ploiești fac 16 percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea mai multor fapte comise cu violență.

Activitatea polițiștilor Secției nr. 1 de Poliție Ploiești a constat în documentarea infracțională a 13 persoane, cu vârste între 18 și 45 de ani, care, în cursul lunii septembrie, ar fi săvârșit infracțiuni precum tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și distrugere.

Activitățile beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Descinderi ploiesti