x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire incredibilă! Ţigarete de contrabandă ascunse în sticle cu vin

Descoperire incredibilă! Ţigarete de contrabandă ascunse în sticle cu vin

11 Dec 2017   •   16:01
Descoperire incredibilă! Ţigarete de contrabandă ascunse în sticle cu vin

O femeie cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, este cercetată de poliţiştii de frontieră, după ce a încercat să introducă în ţară 3.000 de ţigarete de contrabandă ascunse în sticle cu vin, se arată într-un comunicat transmis luni de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic în apropierea combinatului siderurgic din Galaţi un autoturism condus de o femeie, de 34 ani, cu cetăţenie română şi Republica Moldova, despre care existau informaţii că desfăşoară activităţi în sfera contrabandei cu ţigări. 

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite ascunse în sticle din material plastic, ce conţineau un lichid cu miros specific de vin, 3.000 de ţigarete de contrabandă, de diferite mărci. Femeia a declarat că ţigările îi aparţin şi că intenţiona să le ducă unei persoane din municipiul Galaţi. 

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele femeii poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. 
AGERPRES

×