x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire macabră la Arad: Cadavru în putrefacţie al unui bărbat, găsit într-un canal din centrul oraşului

Descoperire macabră la Arad: Cadavru în putrefacţie al unui bărbat, găsit într-un canal din centrul oraşului

21 Ian 2019   •   15:47
Descoperire macabră la Arad: Cadavru în putrefacţie al unui bărbat, găsit într-un canal din centrul oraşului

Cadavrul în putrefacţie al unui bărbat a fost descoperit, luni, de către pompierii arădeni, care au intervenit în urma sesizărilor privind mirosul puternic, făcute de oameni care aşteptau într-o staţie de autobuz, poliţiştii începând o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), George Pleşca, a declarat că apelul la 112 a fost efectuat de mai multe persoane care aşteptau autobuzul într-o staţie din cartierul Micălaca. Oamenii au reclamat un miros puternic venit dinspre un canal de termoficare, adânc de doi metri.

"Au coborât doi pompieri şi au scos cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat, care a fost predat colegilor de la Poliţie", a declarat sursa citată.

Pompierii care au intervenit spun că victima ar putea fi un om al străzii care se adăpostea de frig în canalul încălzit de conductele termice.

Poliţiştii au început o anchetă, urmând să identifice persoana şi să stabilească împrejurările în care a murit, după ce va fi efectuată expertiza medico-legală. AGERPRES

×