x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi copii mici, internați cu arsuri grave în spital

Doi copii mici, internați cu arsuri grave în spital

29 Ian 2018   •   17:19
Doi copii mici, internați cu arsuri grave în spital
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Un copil în vârstă de trei ani din comuna Pungeşti a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, iar altul în vârstă de un an şi opt luni s-a ales cu arsuri ale căilor respiratorii, în urma unui incendiu izbucnit, luni, la locuinţa lor. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" Vaslui, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. 

Cei doi copii erau lăsaţi nesupravegheaţi în casă, părinţii, care au o stână, fiind plecaţi. Copiii au fost scoşi din casa în flăcări de nişte vecini care au observat focul şi au sunat la numărul de urgenţă 112, informează autorităţile. 

"La faţa locului s-au deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Cei doi copii sunt în stare gravă. Copilul de trei ani a fost intubat de echipajul medical de Terapie Intensivă Mobilă. Ei vor fi preluaţi de un elicopter SMURD şi transportaţi la o unitate medicală din Bucureşti", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" Vaslui, Petru Iftene. 

Potrivit acestuia, echipajele de stingere sunt încă la faţa locului, iar cauza probabilă a producerii incendiului este jocul copiilor cu focul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu copii raniti vaslui