x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi oameni au murit din cauza furtunii la Timișoara

Doi oameni au murit din cauza furtunii la Timișoara

17 Sep 2017   •   19:00
Doi oameni au murit din cauza furtunii la Timișoara

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele cinci au fost rănite în urma furtunii de duminică, de la Timişoara, potrivit reprezentanţilor ISU Banat.

''O femeie a decedat la Grădina Zoo, iar un bărbat, la Hotelul Baron, acesta fiind lovit de un panou publicitar care a căzut. Alte cinci persoane au fost rănite. A fost activată echipa noastră operativă care intervine dinamic la degajarea de trotuare, şosele şi maşini prinse sub copaci doborâţi, îndepărtarea cablurilor de curent căzute, degajarea acoperişurilor afectate'', a declarat, pentru AGERPRES, Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU Banat.

Potrivit IGSU, codul portocaliu de vreme rea, sub incidenţa căruia se afla judeţul Timiş, a generat o serie de efecte în zonă. Pentru gestionarea acestora, la nivelul ISU Banat a fost activată grupa operativă, iar misiunile sunt în dinamică, pentru acordarea sprijinului persoanelor aflate în dificultate şi înlăturarea arborilor şi acoperişurilor afectate din cauza manifestării fenomenelor meteo periculoase.

Şi în judeţul Arad, vremea nefavorabilă a generat efecte, astfel că la acest moment pompierii militari acţionează în sprijinul comunităţilor pentru înlăturarea arborilor doborâţi de vânt. AGERPRES

×