x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dolj: O femeie a decedat şi alte trei au fost rănite într-un grav accident pe raza comunei Dioşti

Dolj: O femeie a decedat şi alte trei au fost rănite într-un grav accident pe raza comunei Dioşti

16 Iul 2017   •   10:09
Dolj: O femeie a decedat şi alte trei au fost rănite într-un grav accident pe raza comunei Dioşti

O femeie de 82 de ani a decedat şi alte trei au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc duminică dimineaţa pe DE70, în zona comunei doljene Dioşti, satul Radomir, unde autoturismul cu care se deplasau, condus de un bărbat de 54 de ani, s-a răsturnat. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, în urma accidentului, două persoane, printre care şi femeia de 82 de ani, au rămas încarcerate, iar pompierii au acţionat pentru extragerea acestora, concomitent fiind acordate şi îngrijirile medicale de urgenţă pentru celelalte două victime. 

Femeia de 82 de ani a fost găsită în stop cardio-respirator şi imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă aceasta nu a răspuns manevrelor specifice, fiind declarat decesul. 

Celelalte femei rănite în accident, de 82 de ani, 51 de ani şi 24 de ani, au fost transportate cu politraumatisme la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. 

Şoferul, un bărbat de 54 de ani, conştient, fără urme vizibile de traumă, a refuzat transportul la spital. 

Accidentul s-a produs după ce maşina a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ, la faţa locului acţionând echipaje din cadrul ISU Olt, SAJ Olt, ISU Dolj şi SAJ Dolj. AGERPRES

×