x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE. A fost stabilită identitatea cadavrului descoperit carbonizat într-o mașină. Ce ipoteză au polițiștii

UPDATE. A fost stabilită identitatea cadavrului descoperit carbonizat într-o mașină. Ce ipoteză au polițiștii

24 Ian 2021   •   17:19
UPDATE. A fost stabilită identitatea cadavrului descoperit carbonizat într-o mașină. Ce ipoteză au polițiștii

UPDATE. Polițiștii au stabilit identitatea cadavrului descoperit carbonizat într-o mașină aflată pe un câmp de la marginea Timișoarei. De asemenea, polițiștii au și o ipoteză legată de moartea misterioasă a acestuia.

Este vorba de un bărbat de 42 de ani din Chisoda, comuna Giroc. Aceasta avea probleme cu alcoolul, potrivit membrilor familiei și cunoscuților. Noaptea terecută, cel mai probabil s-a urcat la volan în stare de ebrietate, a mers pe câmp, s-a împotomolit în noroi și, ca să iasă, a turat motorul până când autoturismul a luat foc, potrivit ipotezei polițiștilor. 

Știre inițială. În mașina carbonizată descoperită duminică pe o stradă din localitatea Chișoda, județul Timiș, au fost găsite oseminte din trupul unui bărbat. Polițiștii fac cercetări pentru moarte suspectă.

Potrivit Poliției Timiș, în urma investigațiilor preliminare, polițiștii au stabilit că ar fi oseminte din trupul unui bărbat.

Oamenii legii fac cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Polițiștii din Timiș au fost sesizați prin apel la 112 că pe o stradă din localitatea Chișoda se află o mașină carbonizată, iar în interior sunt posibile urme de cadavru.

„De urgență s-au deplasat la fața locului polițiștii Secției 1 Rurale, criminalisti din cadrul I.P.J Timiș și polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale care au început o anchetă”, transmit reprezentanții Poliției Timiș.

Victima încă nu a fost identificată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: timiş masina carbonizata