x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două persoane scoase inconștiente într-o fosă, resuscitate de medici. Unul dintre bărbații a murit

Două persoane scoase inconștiente într-o fosă, resuscitate de medici. Unul dintre bărbații a murit

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2023   •   10:40
Două persoane scoase inconștiente într-o fosă, resuscitate de medici. Unul dintre bărbații  a murit

UPDATE:Unul dintre bărbații căzuți într-o fosă din Rucăr a murit, anunță ISU Argeș. Medicii au reușit restabilirea activității cardiace în cazul celui de-al doilea bărbat, care este transportat la spital cu elicopterul SMURD.

„În urma eforturilor echipajelor medicale, pentru unul dintre bărbați s-a reușit restabilirea activității cardiace și este transportat la spital de către elicopterul SMURD, însă, pentru celălalt bărbat, din păcate, s-a declarat decesul”, potrivit ISU Argeș.

Sursa citată menționează că fosa era goală, fiind în construcție. Aceasta are o adâncime de până în 3 metri și nu avea elemente prăbușite, conform sursei citate.

Ambii bărbați au fost scoși inconștienți din fosa dintr-un sat din Rucăr.

 

Știre inițială:Medicii resuscitează două persoane scoase inconștiente dintr-o fosă dintr-un sat din Rucăr, anunță miercuri ISU Argeș.

„Sesizare de două persoane rămase blocate într-o fosă, în localitatea Rucăr, satul Sătic. Din primele informații, pesoanele sunt în stare de inconștiență”, anunță ISU Argeș.

La fața locului au ajuns pompierii de la Punctul de Lucru Rucăr pentru extragerea acestora și ambulanțe ale SAJ Argeș pentru acordarea înghijirilor medicale.

„Persoanele au fost extrase și se fac manevre de resuscitare. La intervenție a fost alocat și un elicopter SMURD”, mai arată ISU Argeș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fosa resuscitare